Із піснею «Я тебе ненавиджу війна» ансамбль з Острожчини переміг на конкурсі патріотичної пісні (Фото)

31.10.2018 21:31   Опубліковано : Інна Собко
Джерело: RvNews

Минулого тижня у Рівному відбувся фестиваль-конкурс патріотичної пісні «Поліська січ» серед учнів закладів загальної середньої, позашкільної та професійної (професійно-технічної) освіти. Колективи з усієї області презентували свої таланти та змагалися у трьох вікових категоріях.

null
Фото автора

Від Острожчини виступав ансамбль учнів Розвазької школи I-III ступенів. Керівник колективу Віталій Хмарук розповів, що попередньо діти стали кращими на районному етапі конкурсу й отримали почесну місію – представляти Острожчину в обласному центрі. Соліст колективу, багаторазовий лауреат різноманітних пісенних конкурсів, переможець конкурсу «Юна зірка», володар третього місця «Яскраві діти України», учень Острозької дитячої школи мистецтв Микола Харковець разом із ансамблем виконав композицію «Я тебе ненавиджу війна». У своїй віковій категорії, в номінації «Ансамблі», учні Розвазької школи здобули почесне перше місце набравши 39 балів із 40 можливих обійшовши дванадцять колективів-учасників.

null
Фото автора

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews