У Садгорі відкрився новий сучасний дитячий садочок «Лелеченя» (Фото)

04.11.2018 10:43   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Відкриття сучасного дитячого садочка на вулиці О. Вільшини відбулось 2 листопада в мікрорайоні Ленківці.

Як повідомили в міському управлінні освіти, переможцем торгів державних закупівель по цьому об’єкту стало приватне підприємство «Буд монтаж -2001», яке з жовтня 2015 року по жовтень 2018 року здійснювало роботи по демонтажу старої будівлі та будівництву нового закладу дошкільної освіти на 8 груп для 160 маленьких мешканців мікрорайону Ленківці.

Замовником будівництва був Департамент містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради, орієнтовна вартість об’єкта – 24 млн. 200 тис. грн., з них 5 млн. грн. – державна субвенція.  Для оснащення закладу обладнанням, меблями та різноманітними матеріалами управлінням освіти Чернівецької міської ради освоєно1 млн. 090 тис. 952 грн. Дитячий садочок отримав назву «Лелеченя», в ньому функціонуватимуть 2 групи для дітей раннього віку та 6 груп дітей передшкільного віку.  

Забезпечить підготовку дітей до Нової української школи кваліфікований персонал – 23 педагога (директор, вихователь-методист, 16 вихователів, музичний керівник, інструктор з фізкультури, практичний психолог, вчитель-логопед, керівник гуртка), а також лікар, медична сестра та 25 осіб обслуговуючого персоналу. В закладі обладнано музичний та фізкультурний зали, 8 просторих груп,  навчальні кабінеті (вчителя логопеда, практичного психолога, гурткової роботи), медичний блок (процедурна, ізолятор, кабінет лікаря та медичної сестри), харчоблок, пральню. Встановлені фільтри для очистки води та  система пласких сонячних колекторів.

На території розташовані автономна котельня та 8 ігрових майданчиків з альтанками і сучасним спортивно-ігровим обладнанням для рухової діяльності дітей. Всі діти, які перебувають в електронному обліку для вступу в цей заклад,  будуть забезпечені місцем.

На відкритті були присутні заступник голови ОДА Мирослав Заячук, заступник міського голови Володимир Середюк, секретар виконавчого комітету Антоніна Бабюк, начальник міського управління освіти Сергій Мартинюк, депутати міської ради, будівельники, педагогічний колектив садочка та його юні вихованці.  

За матеріалами прес-служби Чернівецької міської ради.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews