Підприємці рішуче попередили перевізників в Тернополі за безпідставний страйк

06.11.2018 20:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: ato.today

До тернопільських перевізників, які оголосили страйк через відміну підняття тарифів на проїзд в маршрутних таксі, звернулась громадська діячка, голова ТОГО “Підприємці Галичини” Ольга Шахін. У її зверненні від імені підприємців Тернопільщини в соціальній мережі Фейсбук йдеться про те, що об’єднання підприємців буде вимагати розірвання договорів з перевізниками, якщо безпідставний страйк продовжиться, – пише ato.today.

“ТОГО «Підприємці Галичини» рішуче звертається до всіх власників маршрутних таксі, які мають укладені договори на послуги з перевезення пасажирів по місту, із вимогою припинити різного роду погрози та нікому непотрібні страйки, оскільки через ваші дії доводиться страждати громадянам Тернополя. Схожі прояви свого незадоволення є просто неприпустимими. Ми, як добросовісні підприємці, просто не можемо бути байдужими у цьому надзвичайно важливому питанні та стояти осторонь, коли прості жителі та гості міста не мають елементарної можливості дістатись місця роботи чи іншого пункту призначення. Вважаємо, що, в першу чергу, це злісна неповага до тих простих людей, котрі платять вам щодня, тим самим годуючи ваші сім’ї. У нашому місті можемо з впевненістю сказати, що влада з народом, отже, коли люди висловили свою неможливість платити за новими тарифами, органи місцевого самоврядування неодмінно прислухались до своїх громадян. Ми, як , підприємці, платники податків та жителі Тернополя, цілковито підтримуємо міського голову та виконавчий комітет у прийнятті рішення щодо зупинення підняття тарифів, в свою чергу розцінюємо ваші сьогоднішні дії як тиск на місцеву владу та міського голову. Тому попереджуємо про наступне: якщо ви продовжуватимете безпідставний страйк, ігноруючи взяті на себе зобов’язання, ТОГО “Підприємці Галичини “буде вимагати розірвання договорів із вами, а підприємці закуплять автобуси для забезпечення перевезення громадян”.

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ato.today