На форумі молодіжних працівників та працівниць тернопільська команда отримала дві відзнаки

08.11.2018 12:43   Опубліковано : Олена Мудра
Джерело: TeNews

Тернополяни у десятці кращих у конкурсі "Кращі практики молодіжної роботи в України, 2018". "Центр Науки Тернополя" та "Форум "Наукових пікніків" в Україні" на  "II Всеукраїнському форумі молодіжних працівників та працівниць" назвали відкриттям форуму. Всеукраїнський форум молодіжних працівників та працівниць проходив 5-7 листопада 2018 року у місті Дніпро. 

Про успіх команди Центру науки Тернополя повідомила керівник центру Христина Білінська: "Те, що ми отримаємо відзнаки відразу для двох наших практик, які подали на конкурс,  для нас повна неочікуваність. Ми вдячні за високу оцінку нашої діяльності, для нас це велика мотивація для подальшого розвитку. Це відзнаки для нашої команди Центру Науки та для координаторів у містах, де проходять Наукові пікніки. Дякую усім, хто нас підтримує та надихає. Разом ми зможемо набагато більше!!!"

Програма «Молодіжний працівник» реалізовується в Україні з 2014 року за підтримки Програми розвитку ООН України та у співпраці з Міністерством молоді та спорту України й Державним інститутом сімейної та молодіжної політики. Мета програми: підвищити професійний рівень представників державних службовців та громадських об’єднань, які працюють з молоддю, сприяти збільшенню кількості молоді, яка бере участь у формуванні молодіжної політики, та посилити на загальнодержавному рівні взаємодію державних та молодіжних громадських інституцій щодо соціального становлення молоді.

null

 

null

 

null

 

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews