Рівненським атомникам підкоряються й водні дистанції

08.11.2018 20:50   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

На початку листопада у м. Бровари проходили міжнародні змагання з плавання серед спортсменів серії «Мастерс» «Kyiv Open 2018» на призи клубу «Гаврилич Мастерс». У відкритому чемпіонаті взяли участь 370 плавців з України, Естонії, Данії, Литви та Білорусі. Серед пів сотні плавальних клубів збірну Рівненської АЕС в складі команди «Енергоатом» представляли 8 спортсменів, які за результатами змагань вибороли: 9 золотих, 5 срібних та 10 бронзових медалей, інформує сайт Рівненської АЕС.

Старший тренер-викладач КДЮСШ управління соціальних об’єктів (УСО) РАЕС Олександр Савчук взяв два перших місця на дистанціях 200 та 400 метрів комплексним плаванням, срібло на дистанції 400 метрів вільним стилем та бронзові медалі в абсолютному заліку серед чоловіків на дистанціях 200 та 400 метрів комплексним плаванням. Економіст готелю «Вараш» РАЕС Вікторія Середенко посіла третє місце на дистанції 200 метрів вільним стилем. Апаратник блочної знесоленої установки блоку №3 хімцеху РАЕС Олеся Осовська здобула срібло на дистанціях 50 та 100 метрів батерфляй, 50 метрів вільним стилем та бронзу на дистанції 100 метрів вільним стилем. Слюсар з ремонту реакторно-турбінного устаткування енергоремонтного підрозділу (ЕРП) РАЕС Руслан Федінчик завоював срібло на дистанції 50 метрів брасом та бронзу на дистанції 100 метрів брасом. Технік відділу виробничо-технічної документації ЕРП РАЕС Тетяна Фокіна здобула золото на дистанції 50 метрів брасом та бронзові нагороди на дистанціях 50 метрів на спині та 50 метрів батерфляєм. Слюсар ЕРП РАЕС Владислав Березюк посів четверте місце на дистанції 100 метрів брасом. Посів також четверте місце на дистанції 200 метрів брасом начальник відділу аналізу та супроводу звітів з безпеки служби аналізу безпеки РАЕС Сергій Гуцало. Три бронзові медалі принесла своїй команді інженер служби надійності, ресурсу та продовження експлуатації РАЕС Оксана Казимирська на дистанціях 50 та 100 метрів брасом, а також 400 метрів вільним стилем. Варто також відзначити, що за збірну команду «Енергоатом» не вперше виступала представниця Вараського відділу поліції Галина Майданюк, яка виборола три золоті медалі на дистанціях 50, 100 і 200 метрів брасом та стала володаркою золота в абсолютному заліку серед жінок на цих дистанціях. В загальному підсумку збірна «Енергоатома» здобула сьоме загальнокомандне місце.

Вкотре високі результати рівненських атомників на спортивній арені країни та світу підтверджують – у виробництві та спорті працівникам Рівненської АЕС під силу завдання будь-якої складності.

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews