Михайло Апостол закликав подякувати патрульним за службу

08.11.2018 22:43   Опубліковано : Галина Кіт
Джерело: TeNews

Радник міністра внутрішніх справ України Михайло Апостол відреагував на регулярну критику працівників нової української поліції.

На своїй сторінці у фейсбуці Михайло Апостол дещо емоційно розповів про роботу патрульної поліції.

«Яке воно, обличчя патрульного?

- Це охорона громадського порядку: в дощ, сніг, спеку, вдень і вночі...

- Це щоденне недосипання, фари в обличчя, слиняві бризки порушників, матюки, крики п’яних свиней-водіїв, істерика гарячих дівчат, затиснутий ніс у наркохаті, це голодне шестимісячне дитя на холодній підлозі поряд із п’яною матір’ю.

- Це різного роду високопоставлені чиновники, контролери, правоохоронці, які ще не відірвалися від совка, випадаючи п’яними із салону автомобіля, дико галасують і кричать: «я тебе завтра звільню на@@й».

- Це «зрада» або «перемога» з присмаком зради у телевізійних новинах, адже без цього ніхто новин дивитися не буде.

- Це критиканство у фб 99% тих, хто взагалі не розуміє, як працюється поліцейським.

- Це надзвичайно небезпечна, брудна, психологічно і фізично важка, нервово напружена служба.

- Це постійне хвилювання рідних...», - написав політик.

Він зауважив, що, як і всюди, і в роботі патрульної поліції трапляються негаразди і помилки. Проте патрульні «стараються їх не допускати, аналізувати причини, виправляти і постійно вчитися і вдосконалюватися».

«Разом з тим це красиві молоді обличчя. Це ті, хто в душі ще й романтик, хто, поки що за досить невелику зарплату хоче і готовий будувати нову, багату, законослухняну державу, оберігати людей і Україну. Взамін вони багато від нас не хочуть. Просто скажіть: ДЯКУЮ ЗА СЛУЖБУ!», - закликав радник міністра МВС.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews