Острожани переймали досвід у туристичній сфері в сусідів (Фото)

08.11.2018 22:27   Опубліковано : Інна Собко
Джерело: RvNews

У п’ятницю, 2 листопада, заступники Острозького міського голови, працівники виконавчих комітетів міської ради та освітяни відвідали з екскурсію сусідню Гощу.  Острожани мали нагоду побачити як  сусіди реалізовують культурно-туристичний  проект, який гощанці реалізовують за сприяння Українського культурного фонду (УКФ).

null
Фото Інни Собко

 

null
Фото Інни Собко

- Отримавши підтримку УКФ, ми організували екскурсії парком, що поєднує значну частину культурних пам’яток Гощі. Також ми хочемо оцифрувати нашу культурну спадщину та створити мобільні інформативні додатки. Окрім того, цьогоріч ми стали переможцями конкурсу «Неймовірні села України». Завдяки цьому ми отримали шанс створити туристичний маршрут на березі річки Горинь «Набережна побачень». Він простягатиметься на два кілометри набережною  та буде цікавим не лише для туристів, а й для мешканців Гощі, – розповів Євгеній Сульжук, начальник відділу стратегічного розвитку Гощанської селищної ради.

null
Фото Інни Собко

 

null
Фото Інни Собко

 

null
Фото Інни Собко

Нагадаємо, що цього  року Острог також отримав грант від Культурного фонду. Наразі проводиться опис архітектурних пам’яток міста аби виготовити для них паспорти.  Також планується оцифрування старих фото та створення платформи для спілкування туристів.

null
Фото Інни Собко

 

null
Фото Інни Собко

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews