Віталій Тарасюк

Віталій Тарасюк

журналіст, репортер з Млинова

На Млинівщині ліквідували систему…

09.11.2018 23:30   Автор : Віталій Тарасюк
Джерело: RvNews

У зв’язку з недостатнім обсягом бюджетних призначень, передбачених для функціонування бібліотечних закладів району на 2018 рік, а також  у зв’язку з ліквідацією централізованої бухгалтерії відділу культури і туризму райдержадміністрації, депутати Млинівської  районної ради ухвалили рішення про виведення зі структури комунального закладу «Млинівська централізована система публічно-шкільних бібліотек» публічно-шкільну  бібліотеку-філіал села Підгайці із наявною штатною чисельністю та передачу  на баланс Підгаєцької сільської ради її майновий комплекс і бібліотечні фонди.

Таке ж рішення депутати ухвалили щодо публічно-шкільної бібліотеки-філіалу села Миколаївка та передачу  на баланс Повчанської сільської ради Дубенського району її майнового комплексу та бібліотечних фондів.

Ці рішення передували припиненню юридичної особи Комунальний заклад «Млинівська централізована система публічно-шкільних бібліотек»  шляхом його ліквідації –  це рішення  депутати  ухвалили одноголосно.

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews