У Львові почнуть евакуювати покинуті авто

12.11.2018 12:42   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Status Quo

З понеділка розпочнеться евакуація покинутих авто, які порушують правила благоустрою та заважають руху.

Читайте також

У Львові поляк побив поліцейського, коли евакуатор забирав його авто

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, пише - Status Quo.

Як повідомив Сергій Бабак, заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, з понеділка працівники управління безпеки міста розпочнуть проводити евакуацію покинутих машин, які порушують правила благоустрою та заважають руху. Загалом станом на сьогодні є 67 таких адрес, де тривалий час розміщені покинуті машини. Власників просять до понеділка прибрати автомобілі.

«В місті проведено обстеження і виявлено майже 70 адрес, де розміщені закинуті автомобілі. Власників машин просять їх забрати, адже з понеділка всі ці машини, які заважають руху пішоходів чи транспорту, роботі санітарно-очисної техніки, чи порушують правила благоустрою, будуть евакуйовані з міста на арештмайданчик. Ці заходи проводяться з метою гарантування безпеки мешканцям, а також дотримання ПДР і правил благоустрою».

Сергій Бабак

Нагадаємо, з ініціативи заступника міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергія Бабака, було проведено нараду за участю голів районних адміністрацій та патрульної поліції міста. Керівники районів провели обстеження підпорядкованої їм території та зафіксували кількість покинутих авто на території міста. Виявлено, що на вулицях міста є 67 покинутих автомобілів. За результатами наради було прийнято рішення про необхідність евакуації покинутих автомобілів та скерування листів власникам автомобілів щодо евакуації машин.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo