Ігор Яциковський – лідер симпатій білівчан

12.11.2018 15:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

На 23 грудня ЦВК призначила вибори до Білецької об’єднаної територіальної громади. Зараз триває процес реєстрації кандидатів у сільські депутати та на голову ОТГ.

Якщо участь у цьому волевиявленні візьме Ігор Яциковський, він стане незаперечним лідером електоральних симпатій мешканців: Білої, Чистилова, Глибочка, Горішнього і Долішнього, Івачева, Ігровиці та Плотичі.

Переважна більшість селян готова голосувати за нього, як за першого голову ОТГ, тому що він – місцевий, успішний підприємець, добрий господар і хороший сім’янин, чесна, високоморальна та порядна людина. Крім того, Ігор Яциковський брав активну участь у роботі ініціативної групи, яка стояла біля витоків створення об’єднаної територіальної громади з центром у селі Біла і здолала опір, шантаж, саботаж та залякування прихильників приєднання цих населених пунктів до обласного центру.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews