Марта Білик

Марта Білик

Репортер, оглядач, RvNews

Рівняни започаткували нове цікаве тревел-шоу (Відео)

12.11.2018 15:25   Автор : Марта Білик
Джерело: RvNews

Перший випуск «ШО ТАМ ШОУ» про білі терикони поблизу Рівного за два тижні після публікації вже встигло набрати понад 4,5 тисяч переглядів.

Його автори – рівняни Володимир Морозюк та Олександр Старжинський. Обоє – любителі мандрів та пошуку цікавинок не тільки на рідній Рівненщині, а у сусідніх областях. 

Ідея такого шоу виникла спонтанно, розповідає журналісту RvNews Володимир. Його товариш Олександр поділився з ним, що бачив багато світлин з так званих «Білих гір», проте ніколи там не був. Тож хлопці вирішили зібратися і відвідати цікаве місце. А в процесі планування поїздки вирішили зняти ще й відео.

«У нас народилась жартома ідея типу: «Давай відео знімемо, покажемо друзям, як ми туди добирались». Трішки пожартували про це, але зрозуміли, що ми дійсно можемо спробувати зняти шоу. І під лозунгом : «А чому б і не спробувати», ми стали чекати на хорошу погоду. Коли вона настала, ми відразу поїхали, знімаючи це все на камеру», - розповідає Володимир Морозюк.

А скетч на початку відео, де хлопці домовляються поїхати знімати, є відтворенням реальної розмови, яка відбулась у них перед зйомками.

«Перед собою ми поставили мету зробити щось цікаве та пізнавальне, але щоб це не було занудно. На Рівненщині є багато захопливих місць, але про них мало знають. От ми вирішили в такий спосіб популяризувати наш край, показувати куди можна поїхати та що цікавого побачити», - запевняє Володимир.

До слова, хлопці вже підготували новий випуск свого шоу. І вже декілька днів його можна буде переглянути на youtube каналі «BM life». Також Володимир та Олександр мають у планах зйомку на ще декількох локаціях. Окрім цього, вони спробують й інші формати на тому ж таки youtube каналі.

Якщо ви ще не бачили перше відео про азотівські терикони, мерщій це робіть. Розташовані вони поблизу підприємства Рівнеазот у  селі Рубче Рівненського району.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews