На Львівщині чоловіку, який поранив свого родича, обрано запобіжний захід

12.11.2018 19:30   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: LvNews

За процесуального керівництва Радехівської місцевої прокуратури, працівниками поліції розпочато кримінальне провадження за фактом нанесення тяжкого тілесного ушкодження. Про це повідмоляє Прес-служба прокуратури Львівської області.

Читайте також

У Львові підприємець приховав від податкової 1 мільйон гривень
На Львівщині прокуратура призупинила роботу СІЗО через порушення
Більшість «доказів» у справі Наталії Ван Доеверен можуть виявитися недопустимими

         Подія трапилась цьогоріч, 5 листопада, у приміщенні спортивно-оздоровчого комплексу «Ювілейний» в м.Миколаєві на Львівщині.       Встановлено, що 37-річний мешканець Івано-Франківщини під час розпивання алкогольних напоїв зі своїм 38-річним родичем, наніс йому кілька  ножових ударів у потилицю та грудну клітку.

Внаслідок цього, чоловіка госпіталізовано до реанімаційного відділення Миколаївської районної лікарні із колото-різаною раною грудної клітки та лівобічним пневмотарксом.

         Зловмисника затримано у порядку ст. 208 КПК України та  повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

         Крім цього,  Миколаївським районним судом йому обрано запобіжний захід у вигляді  цілодобового арешту з носінням електронного засобу контролю.

Довідково: за вчинення вказаного злочину санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до  8 років.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews