Новий чемпіон Рівненщини з футболу серед ветеранів

12.11.2018 22:25   Опубліковано : Віталій Тарасюк
Джерело: RvNews

Упродовж трьох останніх років у фінальній грі чемпіонату Рівненщини з футболу серед команд ветеранів (вік гравців – 35 років і старші)  незмінно схрещували спортивну зброю рівненська «Славія» та «Автоплюс» із Млинова (раніше команда мала назву «Іква»). І якщо у вирішальній грі дворічної давності рівняни на стадіоні Національного університету водного господарства і природокористування не залишили одвічним суперникам жодних шансів не тільки на успіх, а бодай на пристойний результат, то вже торішня перемога вийшла начебто і переконливою, але не надто легкою. Простежувалося: млинівчани прогресували у багатьох компонентах футбольного мистецтва, а також підсилили склад вправними гравцями.

У ході цьогорічної першості «Славія» та «Автоплюс» двічі зустрічалися на попередньому етапі чемпіонату і обидва матчі завершилися нічийним результатом: у Рівному - 0:0, а у Млинові сучасне табло стадіону «Колос» зафіксувало результативну нічию – 1:1.

 Здобувши перемогу в півфінальних іграх, рівняни і млинівчани знову пробилися до вирішальної гри ветеранського чемпіонату, яка відбулася на стадіоні «Авангард» обласного центру. Підтримати земляків прибула нечисленна, але активна млинівська «торсида», яку комфортно довіз уболівальник із нашого райцентру  Петро Петрук на власному «бусі». Чимало  ж  шанувальників футболу приїхали на власному автотранспорті.

null
 

У першій тридцятип’ятихвилинці ігрову і територіальну перевагу мали футболісти з Млинова, хоча перший прицільний і небезпечний удар у рамку воріт зробила «Славія»: голкіпер «Автоплюса» Вячеслав Голюк вправно  приборкав м’яч. Однак навіть не фахівцю із футбольних питань було видно, що млинівчани ефектніше та ефективніше діють на полі.

 У другій половині першого тайму настав зоряний час нападника млинівчан Тараса Кабанова: із різницею в кілька хвилин він двічі ставив голеадорські автографи у воротах «Славії».

Одержавши перевагу в два голи, номінальні господарі фінальної зустрічі дещо пригасили наступальний порив і притиснулися до своїх, чим не забарилися скористатися рівняни: після навісу в карний майданчик «Автоплюса» першим до м’яча встиг Вячеслав Ядчишин і вкотив його в сітку воріт млинівчан. А невдовзі суддівський свисток покликав команди на перерву. 

null
 

У другому таймі подекуди  помітна перевага була на боці «Славії». Один із авторитетних місцевих футбольних експертів у телефонній розмові своєму колезі навіть визначив кількість напівгольових моментів біля воріт суперників: 3:1 – на користь рівнян, однак жоден із них не був реалізований. А за великим рахунком варто зазначити: млинівчани досить упевнено довели гру до фінального свистка, а відтак – до першої перемоги у чемпіонаті Рівненщини серед ветеранів. Одним словом,  спортивним гурманам було на що подивитися: такі поєдинки – окраса футбольного сезону.

І було нагородження, і миті футбольного щастя гравців та вболівальницької втіхи!

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews