Тернополянам доведеться кутатися у теплий одяг

13.11.2018 00:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: За Збручем

У другій декаді листопада на Тернопільщині суттєво холоднішатиме, – попереджають метеорологи. Також дошкулятимуть сильні вітри. Відтак уже найближчими днями краянам доведеться кутатися у теплий одяг, - пише За Збручем.

Завдяки антициклону, у західному регіоні спостерігається стабільна суха погода. Незважаючи на нічні заморозки, стовпчики термометрів вдень сягають свого максимуму, що характерний для цієї пори. Різких змін найближчими днями не передбачають, але жителів краю позбавлять комфорту сильні вітри.

«Цієї неділі по всій території України спостерігатимуться сильні вітри, особливо вони будуть відчутними для жителів заходу. Тому порада – кутайтеся у теплий одяг. Щодо температурних показників, то на заході стовпчики термометрів вдень місцями сягатимуть чотирнадцяти градусів тепла. А вночі температурні показники коливатимуться від трьох градусів тепла до чотирьох градусів морозу. Опадів не передбачається. Але вночі та вранці можливі тумани», – повідомила метеоролог Наталка Діденко.

Відчутно похолоднішає на Тернопільщині у другій половині листопада. Тоді почастішають дощі разом з мокрим снігом.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: За Збручем