На львівському кордоні собака виявив сховок з сигаретами

14.11.2018 08:56   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Status Quо

У пункті пропуску «Рава-Руська» службовий собака виявив сховок з сигаретами.

Читайте також

​ Іноземець хотів провезти через кордон розвідувальний пристрій
Гвинтівку під набій Флобера знайшов службовий пес на «Раві-Руській»
У автомобілі мешканця Львівщини митники виявили 820 пачок сигарет

Про це повідомляє ГУ ДФС у Львівській області, пише - Status Quо.

Вночі, 13 листопада, у пункті пропуску «Рава-Руська» працівники Львівської митниці ДФС викрили спробу незаконного переміщення понад 2,5 тис. пачок сигарет.

Водій, 58-річний мешканець Запорізької області, прибув у пункт пропуску вантажним автомобілем MAN з напівпричепом. До митного контролю подав товаросупровідні документи, згідно з якими він перевозив 17 безшовних стальних труб для трубопроводів у Німеччину.

Під час огляду транспортного засобу спрацював службовий собака, тому автомобіль було скеровано у спеціально відведене місце для поглибленого огляду. Там у трьох із сімнадцяти труб в передній частині напівпричепа було виявлено 2 632 пачки сигарет, вартість яких 92 371,68 гривень. Сигарети водій визнав своєю власністю.

Так, вчинено дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням способів, що утруднюють виявлення таких товарів. За ознаками ч.1 ст.483 Митного кодексу України складено протокол про порушення митних правил. Сигарети вилучено. Справу скерують до суду.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quо