РАЕС викликає обізнаних та азартних школярів на брейн-ринг

14.11.2018 21:50   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

Учні 9-11 класів загальноосвітніх закладів м. Вараш та населених пунктів зони спостереження мають можливість позмагатися за 2000 гривень у брейн-рингу за темою «Атомна енергетика і суспільство», інформує сайт Рівненської АЕС.

Рівненська АЕС кидає виклик старшокласникам, закликаючи об’єднуватись для участі в інтелектуальній грі. Брейн-ринг, організований до Дня енергетика управлінням інформації та зв’язків з громадськістю РАЕС, Організацією молоді ППО РАЕС та ВП ГО «УкрЯТ» в Рівненській області, проводиться з метою просвітницької роботи з населенням щодо діяльності електростанції та підтримання її позитивного іміджу, формування об’єктивного ставлення школярів до атомної енергетики та її популяризації в цілому.

Для участі в грі потрібна команда у складі семи учасників, включаючи вчителя-наставника. Переможців визначать три раунди, кожен з яких містить по 30 запитань. Час на обмірковування питання обмежений – 30 секунд. Для вирішення суперечливих питань та підрахунку балів діятиме конкурсна комісія.

Захід відбудеться наприкінці поточного року в інформаційному центрі РАЕС «Полісся». Призовий фонд конкурсу – 8000 гривень. Грошові винагороди та солодкі подарунки очікують на усіх команд-учасниць.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews