Команда з Дубенщини – срібний призер чемпіонату з футболу

15.11.2018 13:12   Опубліковано : Олександр Войцеховський
Джерело: RvNews

Заключна гра Фінальної частини першості Рівненської області (ІІ ліга) відбулася 11 листопада на стадіоні в смт Володимирець. Противником наших краян ФК «Колос» (Рачин) став господар поля – ФК «Енергія».

Перший тайм володіли ініціативою господарі та створили безліч моментів, але їх не реалізували і все-таки ворота рачинців залишились «сухими», завдячуючи воротареві Юрію Ковальчуку.

В другому таймі вже була зовсім інша картина – гравці ФК «Колос» почали атакувати та вже на 51 хвилині вийшли вперед. Автор голу Володимир Мишура. Проте перевагою володіли всього одну хвилину – господарі відразу зрівняли рахунок. За 15 хвилин до завершення матчу Володимир Харчук приносить перемогу рачинцям – команда закінчує сезон на мажорній ноті.

Матч закінчився рахунком 2:1 і рачинський Колос став срібним призером чемпіонату області серед команд другої ліги та вийшов у першу лігу. Команда змогла продемонструвати високий рівень майстерності та достойно представила Дубенщину.

«Ми вибороли шанс грати серед найкращих команд області, звичайно, хотілося б там спробувати свої сили, але, напевно, – це малоймовірно. Багато чинників впливає на це. Але якщо знайдуться люди, які готові допомогти нам в цьому шляхові – будемо шалено щасливі. Важко пригадати, коли востаннє команда з Дубенщини грала в першій лізі області, а тим більше з села», – коментує гру на своїй сторінці у Facebook тренер Колосу Андрій Волинський.

За інформацією з групи у Facebook


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews