Рівнянки перемогли на Чемпіонаті світу з пауерліфтингу

15.11.2018 14:39   Опубліковано : Олександр Войцеховський
Джерело: RvNews

Вісім українок перемогли на Чемпіонаті світу з пауерліфтингу та жиму лежачи серед спортсменів з вадами зору. Про це повідомляє Радіо Трек.

Справжній фурор влаштували у єгипетському Луксорі 14 листопада члени жіночої збірної України з пауерліфтингу.

В перший змагальний день Чемпіонату світу з пауерліфтингу та жиму лежачи серед спортсменів жінки з вадами зору розіграли всі комплекти нагород.

Вперше за всю історію чемпіонками світу серед жінок з пауерліфтингу стали вісім українок.

До Єгипту змагатись у складі національної збірної прибули як титуловані Ольга Чайковська, Галина Галінська, Василіса Козирєва, так і дебютантки міжнародних змагань Ольга Каплун, Ніна Асєєва, Софо Беруашвілі, Валентина Григор'єва. Лише вдруге брали участь у міжнародних змаганнях Світлана Коробкова.

Виступ наших дівчат виявився фантастично вдалим на «LUXOR SPORT HALL». Вісім золотих медалей серед жінок з восьми можливих в активі українок на світовому чемпіонаті з пауерліфтингу.

Ще шість золотих медалей та дві срібні здобули українки на Чемпіонаті світу з жиму лежачи у відкритому віковому класі. Три спортсменки з України – Ольга Каплун, Валентина Григор'єва, Софо Беруашвілі стали також переможницями юніорських змагань з пауерліфтингу та жиму.

Ольга Чайковська та Галина Галінська додатково відзначились перемогами з триборства та жиму серед жінок-майстрів, - повідомив майстер спорту з пауерліфтингу, спортивний журналіст Микола Колпаков.

Під час змагань у Луксорі спортсменки збірної України оновили 11 світових рекордів серед жінок.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews