Міськрада оприлюднила проект рішення про підняття вартості проїзду

15.11.2018 19:50   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Status Quo

Львівська міська рада оприлюднила проект рішення про підняття вартості проїзду для обговорення.

Читайте також

Львівські перевізники пропонують пенсіонерам платити половину вартості за проїзд

Про це повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Андрій Білий, пише - Status Quo.

Як пояснив Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури, управління транспорту діяло за протоколом, тому оприлюднило проект рішення для обговорення під тиском приватних перевізників, які погрожують зупинкою всього транспорту.

«Міська рада погоджень на підняття тарифу не давала. Про підняття тарифу на проїзд в автомобільному транспорті у Львові не йдеться. Управління транспорту діяло за протоколом, тому оприлюднило проект рішення для обговорення під тиском приватних перевізників, які погрожують зупинкою всього транспорту. На сьогодні місто купляє автобуси, збільшує долю перевезень комунальним транспортом. Тариф є 5 гривень! Про підняття не йдеться. Коли буде інша позиція міста, про це повідомимо. Інші повідомлення прошу вважати провокаціями».

Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР

У проекті рішення йдеться про те, що, враховуючи зростання цін на ринку нафтопродуктів, значне зростання заробітної плати, зростання цін на запасні частини, виконавчий комітет вирішив встановити тариф на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті для автобусів, які працюють у «звичайному режимі», у режимі «експрес» та «маршрутне таксі» у розмірі 8 грн. за 1 поїздку.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo