У водія, який вчинив ДТП, знайшли майже півкілограма амфетаміну

17.11.2018 15:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

Амфетаміну на понад 100 тисяч гривень вилучили оперативники управління карного розшуку поліції Тернопільщини під час поверхневого огляду водія «Мерседесу» іноземної реєстрації. Кермувальник на одній із вулиць Тернополя збив молоду жінку та втік з місця ДТП.

Правоохоронцям вдалось оперативно встановити місце знаходження автомобіля та розшукати водія-втікача. За кермом перебував 31-річний житель обласного центру, котрий  раніше потрапляв у поле зору поліцейських за вчинення крадіжок з автомобілів. Під час огляду  в сумціі чоловіка знайшли мійже півкілогарма порошку амфетаміну, а також ваги та фасувальні пакети. Речовину відправили на експертизу.

На щастя, жертва ДТП серйозних травм не зазнала. Після надання медичної допомоги була відпущена додому.

Зловмисника затримано. Вирішується питання про оголошення йому підозри одразу за двома статтями Кримінального кодексу: порушення правил безпеки дорожнього руху (ст.286) та незаконне зберігання, перевезення психотропних речовин (ст.309).

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews