Двоє п’яних прикарпатців побили власника кафе і облили його пивом

17.11.2018 17:45   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Правда

16 липня 2017 року у приміщенні торгового павільйону, що в с. Драгомирчани, Тисменицького району Івано-Франківської області кілька відвідувачів пили пиво.

Читайте також

Прикарпатця судитимуть за жорстоке побиття людини
На Прикарпатті взяли під варту двох чоловіків, які побили третього до смерті
На Івано-Франківщині вчителька побила свою суперницю – нанесла 15 ударів у голову, груди та живіт

Під час розпивання спиртних напоїв між чоловіками виник конфлікт. Його спробував залагодити власник кафе, після чого двоє агресивних відвідувачів почали його бити. Один з них вилив своє пиво в обличчя підприємцю, пише - Правда.

 

У бійку втрутилися інші відвідувачі, розборонили чоловіків та вивели постраждалого на вулицю. Нападники пішли за ним, викрикуючи образи та матюки. Втім, згодом на виклик приїхала поліція та затримала хуліганів, пише - ГК.

Експертиза встановила, що власник кафе отримав травми – легкі та середньої важкості. В нього діагностували синці, перелом одного пальця та закриту черепно-мозкову травму.

В процесі слідства з’ясувалось, що обоє нападників раніше не мали проблем із законом, мають постійне місце проживання та роботу. Один із них виховує малолітню дитину. Чоловіки розкаялись у скоєному та компенсували побитому підприємцю вартість лікування.

13 листопада Тисменицький районний суд, вивчивши всі обставини справи, виніс у ній вирок. Одному з нападників призначили покарання в вигляді штрафу в 13600 гривень, іншому дали півтора роки – умовно.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Правда