Чернівчани провели профілактичну акцію «No Smoking Day»

17.11.2018 21:28   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Управління молоді та спорту облдержадміністрації провело профілактичну акцію «No Smoking Day» до Міжнародного дня відмови від паління.

15-16 листопада з метою пропагування та утвердження здорового способу життя серед дітей та молоді управління молоді та спорту обласної державної адміністрації провело профілактичну акцію «No Smoking Day» до Міжнародного дня відмови від паління.

До заходу також долучились представники молодіжних громадських організацій «AIESEC», «ТУСК», «Обнова», «Дорогою добра» та волонтери.

Акція проходила в центрі міста Чернівці, а саме на Центральній, Соборній, Театральній площах та прилеглих вулицях.   

Під час акції представники управління та молодіжних організацій пропонували всім, хто палить, обміняти цигарку на цукерку та розповсюджували інформаційні листівки щодо шкідливої дії тютюну на організм людини.

Під час проведення заходу виявилось досить багато бажаючих обміняти цигарку на цукерку з подальшою метою взагалі відмовитись від паління.   

За матеріалами прес-служби ЧОДА.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews