На Прикарпатті чоловік вбив сокирою двох собак, бо ті гавкали

17.11.2018 22:14   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: PRESS-Центр

24-річний мешканець села Витвиця Долинського району скоїв два злочини: крадіжку і підпал. Чоловік пограбував магазин через те, що хотів курити, а цигарок не було з собою.

Читайте також

П’яний прикарпатець зарізав свого дядька на очах у родини

Злочинець розтрощив вітрину магазину, втім там не було цигарок. Тож чоловік вкрав декілька пачок печива. Поласувавши ними, о 3 ночі зловмисник рушив до пилопами. Там підпалив сіно і втік. Все, що було на підприємстві - згоріло, пише - PRESS-Центр.

Того ж дня палія та крадія зловили поліцейські. Він зізнався у злочинах. Та розповів, що підпалив пилораму свого дядька, у якого він раніше працював сторожем. Загорання було не умисне, а цигарка впала з рук.

До слова, раніше цей чоловік вже був судимий. Він вбив сокирою двох собак, через те, що вони на нього гавкали.

Медики діагносували, що чоловік має ознаки легкої розумової відсталості. А вже 1 листопада Долинський районний суд за крадіжку на підпал засудив до 5 років і 4 місяців позбавлення волі. Окрім того, зловмисник має заплатити 3 тисячі 46 гривень за всі експертизи, які проводилися у цій справі.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: PRESS-Центр