У Грушвиці відкрили сучасний футбольний майданчик

18.11.2018 23:30   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

Новеньке футбольне міні-поле зі штучним покриттям днями відкрили у Грушвиці, що у Рівненському районі,  інформує сайт Рівненської РДА.

На відкриття футбольного поля  завітали голова райдержадміністрації Володимир Пилипчук, народний депутат України Юрій Вознюк, голова районної ради Микола Сальчук, заступник голови облдержадміністрації Олександр Корнійчук та начальник відділу освіти райдержадміністрації Олександр Набочук. Майданчик збудовано з використанням сучасних технологій, що дозволяє використовувати його протягом усього року та за різних погодних умов. На його будівництво спрямували кошти з державного та місцевого бюджетів. Діти та дорослі отримали чудову можливість тренуватися, організовувати змагання та просто чудово проводити час, пропагуючи здоровий спосіб життя. А зовсім скоро такий же майданчик відкриють у селі Велика Омеляна.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews