У випадку надання Томосу намісник Почаївської лаври перебереться у Придністров’я?

19.11.2018 08:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

У мережі припускають, що намісник Почаївської Лаври готує собі «запасний аеродром» на випадок остаточної поразки церкви Московського Патірархату в Україні та вже зовсім скоро може змінити свій титул з «митрополит Почаївський» на «митрополит Придністровський».

Відео з ймовірним візитом митрополита Почаївського Володимира у Придністров’я, на якому владика вільно спілкується з вірянами молдавською мовою, опублікували в мережі YouTube.

Автори ролика зазначають, що Придністров’я є найбільш вигідним запасним варіантом для намісника Лаври – для поїздок у невизнану країну не потрібен біометричний паспорт, якого так бояться в УПЦ МП, там постійно дислокується контингент російських військ. Та й перевозити нажите за 22 роки керівництва Лаврою у Придністров’я ближче, ніж у Росію. Благо, колишній президент-утікач Віктор Янукович свого часу збудував для цього у Почаєві зручний вертолітний майданчик

Не оминули у описі до відео болючу для Почаєва тему контрабанди вина, про яку нещодавно згадував екс-нардеп Роман Безсмертний. Автори саркастично зауважили, що під етикеткою церковного «Кагору» в Лаврі цілком вірогідно можуть «підсунути» відомий з радянських часів «Букет Молдови».

Непокоїть дописувачів і доля елітних скакунів, яких розводять в Почаївській Лаврі – їх цілком може спіткати доля страусів Віктора Януковича, котрих колишній гарант так і не зміг забрати у Ростов-на-Дону.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews