В Острозі стартував театральний фестиваль (Фото)

19.11.2018 23:29   Опубліковано : Інна Собко
Джерело: RvNews

Цими вихідними, в 17-18 листопада, в приміщенні Острозького районного будинку культури розпочався фестиваль «Палітра театральної осені».

Відкрили свято гості з Рівного – народний аматорський театр «Сонях» (показав пластичну драму Януша Гловацького «Шоу Попелюха») та з Березного – тамтешнього РБК (уривок з драми Бориса Боровця «На своїй землі»).

null
Фото Івана Глушмана

 

null
Фото Івана Глушмана

 

null
Фото Івана Глушмана

Театральними постановками двох театрів Рівненщини в неділю, 18 листопада, продовжився в Острозькому РБК обласний фестиваль театрального мистецтва «Палітра театральної осені». Народний аматорський театр Рівненського міського палацу культури представив виставу за мотивами повісті К. Сергієнка «Люди – не собаки, собаки – теж люди» (режисер – Олена Гордійчук). Народний аматорський театр мініатюр ВІА «Пріма» комунального закладу «Сарненський районний будинок культури» представив пантоміму «Вішалка», одноактну п’єсу-фантазію «Мріяти не забороняється, або історія Попелюшки повторюється» та мініатюру «Розмова неньки-України з доньками» (режисер – Сніжана Вакулко). Після чудових виступів гостей Острога, начальник відділу культури та туризму виконкому Острозької міської ради Марія Кузьмінчук та Заслужений діяч мистецтв України, старший викладач театральної режисури Рівненського державного гуманітарного університету Юрій Мельничук вручили керівникам театрів свідоцтва, що вони підтвердили звання «Народний аматорський колектив».

null
Фото Івана Глушмана

 

null
Фото Івана Глушмана

 

null
Фото Івана Глушмана

 

null
Фото Івана Глушмана

Фестиваль продовжиться  25 листопада в Будинку культури села Межиріч Острозького району. На сцену вийдуть народний аматорський театр КЗ «Дубенський районний будинок культури» та народний аматорський театр с. Озеряни Дубенського району. А за тиждень, 1 грудня, завершать фестиваль в Острозькому РБК своїми виступами народні аматорські театри с. Зоря Рівненського району та Острога.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews