У Тернополі дитину пізно ввечері вигнали з тролейбуса через нестачу коштів на проїзд

20.11.2018 21:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: ternopil.news

У одному з тролейбусів Тернополя стався неприємний інцидент під час якого школяра висадили посеред вулиці через те, що у хлопчика не було достатньо коштів на проїзд, - пише ternopil.news.

Про це повідомила матір школяра Сніжана Струк у мережі “Фейсбук”. Жінка написала, що хлопчик просив довезти його до потрібної зупинки, бо вже темно, однак кондуктор вирішила, що дитина повинна оплатити повністю за проїзд, а якщо не має, то хлопчик повинен вийти з “рогатого”.

Близько 18.00 мою дитину вигнали з тролейбуса 10 номер 169, біля 18 школи, його виштовхала кондуктор з тролейбуса, тому, що в нього не було достатньо коштів на електронному квитку, він попросився доїхати додому, але йому відмовили. Чому? Невже ця кондуктор настільки безсердечна жінка, щоб залишити на вулиці в темну пору року десятирічну дитину. Велике дякую водію маршруту номер 13, який підвіз мою дитину до потрібноі зупинки… світ не без добрих людей… – йдеться у дописі.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ternopil.news