На Тернопільщині думають, як привабити багато туристів

23.11.2018 16:13   Опубліковано : Мар'яна Бобрівець
Джерело: TeNews

В області триває туристичний форум «Тернопілля-2018». Відкрили захід учора в обласному центрі, сьогодні він продовжився у Чорткові, а завершальний третій день заплановано провести у Заліщиках. Серед більше сотні тих, хто долучився до форуму, — представники бізнесу, туристичних фірм, громадські активісти.

— У рамках заходу учасники з Тернопільщини, а також гості зі Львова, Одеси, Києва обговорюють багато тем. Так, вчора йшлося про брендування територій, просування туристичних послуг в Інтернеті та контроль екскурсійної діяльності як основу національної безпеки, — розповідає начальник відділу туризму облдержадміністрації Ростислав Яцків. — У Чорткові спілкуємося про подієвий туризм і джерела фінансування туристичних проектів. Також маємо ще одну тему, яка жваво обговорюється, — «Соцмережі та правильний контент». Я прошу виступати насамперед практиків, які своїми руками щось зробили, адже оскільки це перший захід такого масштабу, ми маємо змогу пояснити людям важливі ази.

Окрім дискусій, учасники відвідають печеру «Вертеба», жертовний камінь та печерний храм у селі Монастирок на Борщівщині, Теребовлю й Микулинці.

Організатори планують проводити такі форуми щорічно. Вони сподіваються, що наступний захід уже матиме статус міжнародного.

Мар’яна Бобрівець.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews