Тернопіль: батьки побачили синці на руках у дитини після відвідування навчального закладу

25.11.2018 23:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Доба

У спільноті Батьки.SOS повідомили про знущання вчителя над учнем. Батьки хлопчика, який навчається у тернопільській спецшколі, побачили синці на руках у дитини, - пише Доба

Про випадок у повідомленні розповіла Олена Прохира.

— У сина ввечері батьки побачили такі синці на руках. Каже, що його тягнув вчитель за руки, бо він не хотів йти, а заняття вже скінчилось. Дитина відстає у розвитку, погано говорить, навчається у спецшколі, займається в реабілітаційному центрі. Коли батьки поговорили з цим вчителем, то він не заперечує, що таке було. Але ні він, ні керівник не вбачають тут нічого поганого і надзвичайного. Відповідно ніхто не вибачився. А керівник сказав, що збере нараду, де поставить питання про тимчасове відсторонення дитини від занять, хоча батьки проти. Крім того попередив, що має гарних адвокатів. Хочеться почути думку зі сторони щодо цієї ситуації, — йдеться в повідомленні. 

У тернопільській спецшколі на Сахарова вже провели службову перевірку по даному факту. Кажуть, травмували дитину не у їх закладі. Це підтверджують камери спостереження, які є у школі.

— Ми спілкувались із керівником цієї школи. Це дійсно один із школярів закладу. Однак крім навчання у цьому закладі дитина відвідує реабілітаційний центр. Випадку побиття дитини, чи зневажливого ставлення не було. Це підтвердила керівник закладу і у неї є відеозаписи з камер спостереження, які є у школі,  — розповіла заступник начальника управління – начальник відділу дошкільної, середньої та позашкільної освіти ТМР Ірина Сум. 

У реабілітаційному центрі ситуацію поки не прокоментували.

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Доба