На Тернопільщині діти мерзнуть у садочку (Фото)

26.11.2018 09:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Терен

В Озерянській ОТГ, що на Тернопільщині, батьки скаржаться на умови у дитячому садку. Фото прикладу не дотримання температурних норм надали батьки вихованців закладу, - пише Терен.

За їх словами, така ситуація триває вже давно. Для них це ніщо інше, як економія, що може вартувати здоров’я їх малюків.

Згідно державних норм температура у дошкільних закладах не може сягати менше ніж 19 градусів Цельсія. Ігрові і роздягальні 19-22 градуси, спальні 19-21, ясельні 20-22, тощо.

Батьки вихованців озерянського садочку емоцій в обговоренні не стримують:

– У нашій групі вчора близько 10:00 на градуснику було позначка 14. Протягом дня вище 15-ти так і не піднялась! А у спальні і тих 15-ти не було, це вже не перший день! –скаржиться Наталія Остафій.

– Це правда, діти хворіють всі. Вчора був концерт — половину групи із кашлем. Я розумію, що наші діти, може, і нікому не важливі, але така температура не може бути у садочку! Тим більше у спальні, де діти змушені лягати у холодні ліжка, –каже Мар’яна Беззубко.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Терен