ДФС Буковини нагадує: працівник не може бути допущеним до роботи без повідомлення до фіскального органу

01.12.2018 13:43   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Фахівці Головного управління ДФС у  Чернівецькій області нагадують, що Повідомлення про прийняття працівника на роботу подається до початку роботи працівника згідно постанови КМУ від 17 червня 2015 р. № 413, якою затверджено «Порядок повідомлення Державній фіскальній службі та її територіальним органам про прийняття працівника на роботу».  

Повідомлення про прийняття працівника на роботу подається власником підприємства, установи, організації або уповноваженим ним органом (особою) чи фізособою до територіальних органів ДФС за місцем обліку їх як платника  ЄСВ одним із таких способів:

1) засобами електронного зв'язку з використанням електронного цифрового підпису відповідальних осіб;

2) на паперових носіях разом з копією в електронній формі;

3) на паперових носіях, якщо трудові договори укладено не більше ніж із п'ятьма особами.

Інформація, що міститься у повідомленні про прийняття працівника на роботу, вноситься до реєстру страхувальників та реєстру застрахованих осіб відповідно до Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" .

За матеріалами ДФС Буковини 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews