Навчальний центр УДА запрошує громадян пройти військовий вишкіл на Січеславщині

02.12.2018 15:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Дніпроград

28 листопада, на базі Навчального центру Української Добровольчої Армії розпочнеться вишкіл, в якому може взяти участь кожен українець. Про це повідомляє Дніпроград із посиланням на оголошення НЦ УДА у Facebook.

Вишкіл передбачає проходження школи піхоти, підготовки загонів територіальної оборони, а також руху опору. Участь у вишколах безкоштовна.

Школа піхоти (30 повних днів) – вишкіл один раз на місяць. Група чисельністю від 20 до 30 осіб.
Територіальна оборона (7 днів, чотири ступені підготовки) – вишкіл чотири рази на місяць. Група чисельністю від 10 до 20 осіб.
Рух опору (14 днів) – вишкіл два рази на місяць. Група чисельністю 15 осіб.
Тренінги по загальновійськовій та спеціальній підготовці (3 дні, п’ятниця-неділя). Група чисельністю від 8 до12 осіб.
Окремі вишколи для здобуття військових спеціальностей проводяться для рекрутів, що успішно пройшли загальновійськову підготовку в НЦ УДА та мають намір служити в УДА (наприклад: сапер, снайпер, кулеметник і тд.)

В навчальному центрі також розповіли які кроки необхідно здійснити аби стати учасником:

Крок 1. Зателефонувати у Штаб НЦ УДА та зареєструватись.
Крок 2. Зробити медичну довідку про відсутність гепатиту С (діагноз не старіше 7 днів) та флюорографію грудної клітини (діагноз не старіше 90 днів).
Крок 3. Зібрати необхідні речі для тренувань (камуфляж, теплий одяг осіннього сезону, взуття, засоби особистої гігієни).
Крок 4. Мати із собою паспорт, військовий квиток та ідентифікаційний код.
Крок 5. Взяти квиток до Дніпра. Звідти на автобус у Покровське (Васильківський напрямок) або безпосередньо у село Великомихайлівку, далі піший рейд 1 км і Ви прибудете на базу Навчального центру УДА. Бажано приїхати у Дніпро вранці, останній автобус із Дніпра у Покровське відправляється о 18.30 год.
Крок 6. Пред’явити документи і меддовіки сержанту НЦ УДА (без меддовідок на базу Вас не пропустять), ознайомитись із Дисциплінарним статутом УДА, засвідчити добровільну згоду виконувати всі правила на час перебування на базі.
Крок 7. Прості кроки щоб вміти захистити себе, свою сім’ю та Батьківщину.

Більш детальну інформацію можна дізнатися на сторінці НЦ УДА у Facebook або за телефонами 097 760 63 32 і 095 116 36 46.

Нагадаємо, що командир УДА Дмитро Ярош закликав українців єднатися та готуватися до великої війни з Московією.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дніпроград