Обережно: в тернопільських маршрутках злодії

06.12.2018 12:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

У 24-річної тернополянки викрали дорогий телефон та планшет. У 52-річної жінки злодій витягнув гаманець, в якому було 1400 гривень. У жительки Драганівки Тернопільського району після проїзду у маршрутці зникло 400 гривень. Троє жінок постраждали від кишенькових злодіїв, і це за останню добу. Загальні збитки, завдані потерпілим – майже 26 тисяч гривень.

У всіх жінок гроші зникли після проїзду у громадському транспорті. Двоє із потерпілих пригадали, що біля них крутився невідомий чоловік з дитиною. Зараз його причетність правоохорнці перевіряють. Підозрюваному на вигляд 30 років,  зріст близько 170 сантиметрів, середньої статури, обличчя смугляве. Був одягнутий у чорну куртку та сіру шапку. Разом із ним був хлопчик приблизно7-8-річного віку.  

Якщо ви маєте інформацію, яка допоможе у розкритті злочинів, поліцейські просять повідомляти за номером у Тернополі 27-11-70 або на лінію "102".

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews