У Рівному нагородили кращих спідвеїстів

06.12.2018 12:29   Опубліковано : Олександр Войцеховський
Джерело: RvNews

4 грудня у Рівному нагородили юніорів та гонщиків дорослої команди. Їм вручили грамоти, статуетки та грошові винагороди.

За підсумками 5 гонок, які відбулися у Рівному у цьому сезоні, Марка Левішина визнано найкращим гонщиком 2018 року. Тож голова ОДА Олексій Муляренко вручив спортсмену особливий подарунок – мотоциклетну раму. Гонщик став фіналістом чемпіонату Європи серед юніорів та вдруге поспіль володарем кубку МАСЕК. Напередодні свого 18-річчя Марко підписав контракт у клубі "Локомотив" Даугавпілс.

Нагадаємо, у новому сезоні цього року Рівне приймало 5 міжнародних змагань зі спідвею. Серед них: турнір на приз з відкриття, Меморіал Ігоря Марка, «SPEEDWAY FRIENDSHIP CUP» та турнір до 100-річчя незалежності Польщі.

Відтак, нагороди отримали: Станіслав Мельничук, Віталій Лисак, Максим Росощук, Назар Федорчук, Назар Ткачук, Віталій Коваль та Павло Бондарчук. А також учні дитячо-юнацької секції спідвею Роман Капустін, Віталій Філліпович, Владислав Борейчук, Микола Копелюк та Станіслав Ксенжук. Протягом року спортсмени брали участь у відкритих змаганнях за кордоном в особистому, парному та командному заліках.

Інформаційна служба РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews