Юннатівськи рух на Тернопіллі відзначив 70 років (Фото)

06.12.2018 17:44   Опубліковано : Анастасія Гарасим'як
Джерело: TeNews

З нагоди 70-річчя юнацького руху на Тернопіллі 5-го грудня відбулася зустріч юнатів різних поколінь, повідомляють на сайті Тернопільської ОР.

На захід запрошували ветеранів юннатівського руху, педагогів закладів освіти області, соціальних партнерів центру, представників громадських організацій, батьківську громадськість.

Директора центру Герца Івана Івановича за розпорядженням Віктора Овчарука нагородженно подарунком - годинником.

Ветерани юннатівського руху були відзначені подяками та цінними подарунками, педагоги закладів освіти області  за вагомий внесок у розвиток еколого-натуралістичної природничої діяльності - грамотами управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації, а колектив обласного закладу позашкільної освіти – грамотою управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації та подякою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.

null
 Фото: Тернопільська ОР
null
 Фото: Тернопільська ОР
null
 Фото: Тернопільська ОР

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews