У Рівному відкрили меморіальні дошки загиблом воїнам АТО

06.12.2018 19:50   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

грудня  біля Рівненської загальноосвітньої школи №23 на вулиці Вербовій, 42, відбувся мітинг-реквієм з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому учаснику АТО Рєпіну Євгену Вікторовичу, який навчався у цьому закладі, інформує сайт міськради.

null
 

На відкритті  меморіальної дошки на честь загиблого героя були присутні родичі, вчителі, громадськість, представники влади та священослужитель, який відразу і освятив її. Ініціатором встановлення пам’ятного знаку була міська влада, яка і виділила кошти.

Євген Рєпін пішов добровольцем на війну. Був солдатом 81-ї Новоград-Волинської аеромобільної бригади. Загинув 20-річним 20 березня 2015 року.

На честь героя-випускника учні школи вшанували його пам’ять хвилиною мовчання. Присутні поклали квіти та запалені лампадки до меморіальної дошки. Секретар міської ради Сергій Паладійчук подякував матері загиблого воїна, а присутнім побажав, щоб усі пам’ятали про подвиг Євгена Рєпіна, щоб пам’ять про нього жила десятки років і щоб він завжди був у наших серцях.

null
 

 

Напередодні, 4 грудня, на фасаді ЗОШ №5 ім. О. Борисенка за адресою: м. Рівне, вул. Миколи Негребецького, буд.20, було відкрито меморіальну дошку Богуславському Олексію Ігоровичу, 6 грудня на  будівлі НВК «Колегіум», за адресою: м.Рівне, вул.Т.Шевченка, буд.103 - Голубєву Сергію Володимировичу, які були випускниками цих навчальних закладів.   

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews