У Тернополі 86-річну бабусю шахраї обікрали, представившись працівниками газової служби

06.12.2018 21:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

Того дня перед обідом до старенької прийшлов невідомий чоловік і представився майстром газової контори. Запропонував бабусі встановити лічильник. Запевнив песіонерку, що таким чином вона буде значно економити на послугах та ще й знижку солідну пообіцяв.

Жінка погодилася, та майстер перепитав, чи має вона гроші. У відповідь господиня вийняла зі сховку заощадження, щоб показати, що матиме чим розплатитися. Чоловік пообіцяв прийти наступного дня.

Та післяобіду у двері старенької постукали знову. Вже інший чоловік назвався працівником газової служби і повідомив, що перевіряє справність опалення. Тоді попросив пенсіонерку піти на кухню і подивитися, чи не протікають радіатори. Жінка послухала, а коли повернулася, незнайомця не було. Разом зним зникли і гроші.

Правоохоронці опрацьовують різні версії. Чи були це два спільники, чи два шахраї діяли окремо – встановить слідство. Аферистів розшукують.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews