Нещасливе ім’я: кому в 2019 році слід бути обережнішим

07.12.2018 15:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Ровесник News

Напередодні нового року багато читають гороскопи, прагнучи заглянути в майбутнє. День народження і годину появи на світ вважаються тієї «точкою відліку», за якою будуються передбачення майбутнього. Адже ім’я людини, яке він носить все життя, також накладає свій відбиток на потоки позитивних (і не дуже) енергій. Давайте дізнаємося, носіям яких імен в прийдешньому 2019 році припаде докласти більше зусиль для досягнення своїх цілей, долаючи найрізноманітніші перешкоди. Це стосується як новонароджених, так і дорослих людей.

Нещасливі імена 2019 роки для жінок

Людмила. Носительку цього імені в прийдешньому році доведеться багато похвилюватися за своїх рідних і близьких, з якими відбуваються неприємності, переслідують хвороби і вороги. В її оточенні буде чимало сумних історій. І все б нічого, адже це не просто стосується Люди, але вони все приймають близько до серця і прагнуть допомогти кожному. Розраховуй свої сили і постарайся делегувати – це допоможе пережити не найвдаліший рік.

Ірина. Рік буде дуже енергійним і діяльним, але разом з тим високі шанси нарватися на різні неприємності, саме через прагнення бути першою або сунути ніс не зовсім в свою справу. Для пом’якшення слід йти на компроміс, що Ірою часто сприймається як поразка і призводить до депресії.

Наталя. Наталя багатьом здається життєрадісною і веселою, проте всередині носійки імені точиться неабияка боротьба, особливо, якщо її критикують і зачіпають самолюбство. Через що Наталя може вийти з себе, лізти «на рожен» і легко піддаватися на ризикові дії. У майбутньому році слід 100 раз подумати, перш, ніж лізти в авантюру.

Нещасливі імена 2019 роки для чоловіків

Антон. У носіїв цього імені є один серйозний недолік – боягузтво. І вони його ретельно приховують. Але якщо раніше робити це було простіше, ховаючись за обережністю, то тепер навколишні його побачать. Через цей факт у Антонів в 2019 році можуть початися проблеми з алкоголем, адже нікому не подобається, коли тебе вважають боягузом.

Ігор. Занадто горді, щоб йти на компроміс, а це не подобається тим, які будуть головувати в 2019 році. Упертість не додасть щастя, так що, наступний рік буде оптимальним для того, щоб навчитися знаходити золоту середину у відносинах, в роботі, сім’ї.

Олександр. Самозамилування і амбітність це добре, але не в прийдешньому році. Занадто сильна віра у власні сили може привести до непоправних наслідків, починаючи від «надірватися» як у фізичному, так і в моральному сенсі. Саші повинні навчитися делегувати, а не героїчно звалювати все на себе.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Ровесник News