Чернівчани влаштували колективну оздоровчу пробіжку

10.12.2018 22:42   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Восьмого грудня за підтримки управління молоді та спорту облдержадміністрації спільно з обласним центром «Спорт для всіх» відбувся оздоровчо-благодійний міні-марафон на стадіоні «Буковина» у рамках обласного етапу Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене».

Марафон проходив у формі колективної оздоровчої пробіжки для всіх, кому небайдужий стан його здоров’я. Найбільш масово захід підтримали представники Української академії лідерства. Усі охочі долали 10 кіл бігом або спортивною ходьбою.

Учасники марафону мали змогу (за бажання) підтримати знаного тренера Євгенію Ставчанську, чий юніорський рекорд Європи з потрійного стрибку в приміщенні досі не побитий та поета-пісняра Геннадія Терехова, який нині перебуває у складних життєвих обставинах.

По завершенні марафону у приміщенні «Льодового майданчика» відбувся розіграш бейсболок та іншої промо-продукції від управління молоді та спорту Чернівецької ОДА.  

За матеріалами ЧОДА.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews