Тернополянин запропонував назвати одну з вулиць міста на честь Андрія Пушкаря

11.12.2018 16:13   Опубліковано : Анастасія Гарасим'як
Джерело: TeNews

Тернополянин Олег Філь на сайті e-dem.in.ua подав петицію, в які запропонував назвати одну з вулиць міста на честь померлого спортсмена Андрія Пушкаря.

"Прошу вшанувати Андрія Анатолійовича, який усе своє життя прославляв наш край. У якого було багато пропозицій переїхати на ПМЖ у іншу країну але який казав -"Мені добре в Україні. В мене тут багато друзів, я живу тут. Не знаю, напевне, я патріот. Однак жити я хочу лише в цій країні". Який надихав молодь на здоровий спосіб життя і його відео з виступами на міжнародних змаганнях на YouTube досих пір мотивують і будуть прикладом для багатьох людей. І якщо колись будуть міжнародні турніри по ARMFIGHTу у нас у місті на його честь.Щоб люди бачили як його поважали, поважають і продовжують поважати. Думаю такий турнір був би йому великою подякою . Ви собі не уявляєте скількиб людей приїхало б на цей турнір щоб вшанувати його ім'я." - йдеьтся у петиції.

Підписати її ви можете ТУТ.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews