Стало відомо, якою буде вартість пробного ЗНО на Прикарпатті

12.12.2018 00:47   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: WestNews

Участь у пробному тестуванні дасть можливість відчути атмосферу зовнішнього незалежного оцінювання та дізнатися про всі етапи його проведення, пише - WestNews.

Читайте також

На Прикарпатті випускники училищ і коледжів показали ганебні результати ЗНО
На Прикарпатті місцеві жителі самотужки взялись будувати школу (Відео)

Реєстрація для участі у пробному ЗНО триватиме з 8 до 31 січня 2019 року. Зареєструватися можна буде на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти. Крім того, сьогодні, 11 грудня стала відома вартість тестування для прикарпатців, інформує WestNews. Про це на власній сторінці у мережі написав заступник директора Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти Іван Любінець.

«Для осіб, які проходитимуть пробне ЗНО-2019 в Закарпатській, Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій областях, вартість одного пробного тесту складе 138 гривень», – пише Іван Любінець.

Пробне ЗНО з української мови і літератури відбудеться 16 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) — 23 березня. У день проведення пробного тестування кожний зареєстрований учасник може пройти тест з одного навчального предмета.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews