У Львові судитимуть чоловіка, який стріляв по автомобілях

13.12.2018 00:31   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: LvNews

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1 завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно 41-річного львів’янина, який підозрювався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 КК України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, вчинене із застосуванням заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень предмета).

         Інцидент трапився цьогоріч у листопаді. Про це повідомляє Прес-служба прокуратури Львівської області.

Як було встановлено досудовим розслідуванням, зловмисник у стані алкогольного сп’яніння, перебуваючи на одній із вулиць Сихівського району Львова здійснив низку пострілів із травматичного пістолету в кузови двох припаркованих автомобілів.

Зазначимо, що при цьому чоловік вигукував нецензурну лайку.

Крім цього, такі неправомірні дії порушника завдали власникам авто матеріальної шкоди на загальну суму майже 11 тис грн.

         Обвинувальний акт скеровано до Сихівського районного суду м. Львова.

 Довідково: санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews