В підсобному приміщенні на Тернопільщині виявлено тіло кочегара

13.12.2018 08:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Чортків.ОНлайн

Як повідомили журналістам Чортків.ОНлайн, в управлінні ДСНС України у Тернопільській області, про небезпеку куріння в ліжку вже писано-переписано, але щоразу маємо нові жертви.

Останній трагічний випадок трапився 11 грудня в с. Улашківці Чортківського району

О 06:00 до оперативно диспетчерської служби оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про пожежу, що виникла, в підсобному приміщенні Улашківецького лісництва. Вогнем знищено ліжко на площі 2 м.кв. На місці пожежі виявлено тіло кочегара, громадянина 1961 року народження, без ознак життя. Сума матеріальних збитків встановлюється. Пожежно-рятувальні підрозділи до місця події не викликались.

Ймовірна причина пожежі – необережність під час паління.

За статистикою, паління у ліжку часто призводить до загибелі людей на пожежах. Найчастіше такі випадки трапляються уночі, відтак здебільшого закінчуються фатально. Тому, незайвим буде застерегти усіх курців бути обережними під час паління, або взагалі відмовитися від згубної звички. Пам’ятайте, дотримання елементарних правил пожежної безпеки може врятувати не лише майно, а й людське життя.

В разі виникнення пожежі негайно телефонуйте в пожежно-рятувальну службу за номером «101».


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Чортків.ОНлайн