«Я вам нічого не винна»: тернопільська блогерка Таня Пренткович «кинула» переможницю гівевею

13.12.2018 09:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернополяни
Влітку відома блогерка з Тернополя Таня Пренткович розігрувала путівку на Кіпр, проте злітати в омріяну відпустку переможниці Ользі Свериді (@olg.svrd) не судилося через байдужість організаторки конкурсу, - пишуть Тернополяни.

Згодом Таня Пренткович оприлюднила ім’я переможниці. Проте забрати приз та не змогла, адже, за словами Ольги, Ліна – жінка, яка займалася організацією розіграшу блогерки, з невідомих причин не виходила із дівчиною на зв’язок.

Ольга поділилася невтішним досвідом участі у масштабному гівевеї з сестрою Олесею, яка і розповіла про цю ситуацію усім своїм друзям у соціальних мережах. Це дівчата зробили, щоб надати події розголосу і притягнути нечесних організаторів до відповідальності.

–  Маємо неприємну ситуацію. Знаєте блогера Таню Пренткович? Так ось, викладаю, що сталося. На своїй сторінці в Інстаграмі вищезгаданий блогер проводила конкурс giveaway, призом якого була поїздка на Кіпр. Моя сестра виграла цей конкурс, але замість призу отримала «нічого не знаємо, нічим допомогти не можемо, ми вам нічого не винні». Докази є у вигляді скріншотів,  – написала сестра переможниці Олеся Сверида.

Сама ж блогерка відреагувала дещо різко на повідомлення переможниці, звинувативши її у нетактовності.

– Ми провели близько 300 розіграшів і усі отримали свої призи. Ми зробили все від нас залежне. Які можуть бути претензії? Я впевнена, що спілкується зі мною з таким напором не переможець. Як казав мій батько: «Лагідне теля – дві цицьки ссе» – розумієте про що я?  – написала Таня Пренткович.

Окрім цього, блогерка дала зрозуміти, що нічого зробити з таким непорозумінням не можна.

 – Я закриваю цю розмову! У вас є номер організатора! Ми з нею говоримо кожен день. Нічого добитися не можемо, –обурилася Таня Пренткович.

На думку Ольги Свериди, розіграш справді виявився фейковим, адже після оприлюднення даних переможця, той не може зв’язатися із організатором, щоб забрати свій приз. У той же момент блогерка кожного дня спілкується із ним і нічим не може допомогти.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернополяни