Жіноча команда БК «Рівне» стартувала в українській Суперлізі 3х3

13.12.2018 14:40   Опубліковано : Олександр Войцеховський
Джерело: RvNews

На стадії півфіналу зупинили жіночу команду Баскетбольного клубу “Рівне” на першому етапі української Суперліги 3х3.

Федерація баскетболу України з цього сезону запровадила новий турнір – це професійний Чемпіонат України з баскетболу 3х3, або Суперліга 3х3. Змагання відбуваються як серед чоловіків, так і серед жінок.

Новий сезон матиме кілька відмінних рис. У першу чергу ФБУ робить крок до створення професіональних клубів з 3х3. З цією метою в чемпіонаті сезону-2018/19 візьме участь стала кількість команд – 12 чоловічих та 9 жіночих. Крім того, Суперліга 3х3 буде кваліфікаційним етапом до професіонального сезону ФІБА 3х3.

За програмою чемпіонату відбудеться 6 ігрових турів в різних містах країни, а також фінальний етап.

Суперницями БК “Рівне” в цих змаганнях є такі команди: Київ-Баскет-1, Київ-Баскет-2,  Франківськ, Динамо-НПУ, Каліпсо, Львів, МОБІ, Збірна України U18.

До складу рівненської команди увійшли Лариса Стаднік, Анастасія Кучерьонок, Дарина Степанюк та Наталя Смалюк.

Перший тур відбувся в Києві 11 грудня.

Дебютний матч рівнянки зіграли проти МОБІ з Броварів та упевнено перемогли 17:11. Потім була гра проти фаворита – “Київ-Баскет”, де столичні баскетболістки виявились сильнішими 21:11. У чвертьфіналі рівнянки зіграли дербі з командою Львова, здобувши важку перемогу 14:12. Напруженим видався і півфінал. Нажаль, програш від Франківськ-ПНУ 8:12.

У фінальній грі Київ-Баскет обіграв франківчанок 21:9 та здобув перемогу на першому етапі турніру.

Інформаційна служба БК «Рівне»


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews