У залізничній лікарні – соціальний центр для здолбунівчан

13.12.2018 21:30   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

Найнеобхідніші послуги відтепер можуть отримати найбільш незахищені здолбунівчани. Адже у районному центрі на вулиці Гетьмана Мазепи, 25 запрацював соціальний центр, інформує прес-служба ОДА.

«Тут обслуговуватимуть одиноких престарілих людей, пенсіонерів, безхатченків, інших соціально незахищених жителів Здолбунівського району. Вони можуть безоплатно похарчуватися. З понеділка по п’ятницю впродовж 13-15 години видаватимуться комплексні обіди. У центрі працюють швейна майстерня та перукарня. Є кімната видачі одягу та душова. Важливо, що у центрі діятиме пункт прокату інвалідних візків. При чому не лише для дорослих, а й дітей», - розповідає Анатолій Ліщинський, директор Здолбунівського районного територіального центру, на базі якого й запрацювало соціальне відділення.

Окрім того, у мороз та холод у приміщенні працюватиме пункт обігріву громадян.
Комплексними послугами центру можуть скористатися підопічні, які перебувають на обліку в районному терцентрі. Їм необхідно подати заяву, довідку про склад сім'ї, довідка про доходи.

«Соціальний центр дасть змогу відчутно поліпшити життя людям, які цього найбільше потребують. Його відкрили в приміщенні колишньої залізничної лікарні. Тут зробили капітальний ремонт. У результаті старе приміщення перетворилося на сучасну будівлю», - зазначив голова Здолбунівської райдержадміністрації Сергій Кондрачук.

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews