На Андрія у Рівному збирали кошти на лікування трьох хлопців

13.12.2018 22:30   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

Сьогодні на майдані Незалежності Рівного відбувся різдвяний ярмарок «Врятуємо життя разом». Діти усіх навчальних закладів об’єдналися та продавали різні вироби та смаколики, здебільшого виготовлені власними руками. Усі вторговані кошти розділять між трьома хлопцями - Тимофієм Поліщуком, якому необхідна трансплантація печінки, Павликом Челядою, який нині лікується в онкогематології обласної лікарні, та Віталієм Корнійчуком, який впав у кому після операції на головному мозку, інформує сайт міськради.

Щоб підтримати дітей фінансово,  до акту солідарності долучились і міський голова Рівного Володимир Хомко, начальники управлінь, відділів та працівники міської ради.

Слід додати, що такі ярмарки проводять останні кілька років. Діти самі обирають тих, кому допомагатимуть. Минулого року на подібному ярмарку продажу  солодощів та сувенірів на майдані Незалежності школярі зібрали понад 150 тисяч гривень.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews