Господарствам Буковини планують надати фінансову підтримку (Фото)

14.12.2018 20:36   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

У Департаменті агропромислового розвитку ОДА 7 та 12 грудня за участі заступника голови ОДА Мирослава Заячука відбулися засідання регіональної комісії з розгляду заяв та документів суб’єктів господарювання, які займаються виноградарством, садівництвом і хмелярством, та вирішенням інших питань щодо надання їм фінансової підтримки.

В ході засідання комісія розглянула подані документи від ТОВ «Молодіжна аграрна спілка» та ТОВ «Буковинський сад» Сокирянського району, що підтверджують витрати, пов’язані із завершенням будівництва холодильників з регульованим газовим середовищем для зберігання плодів, відповідно місткістю 1200 тонн та 1100 тонн та введення їх в експлуатацію.

Також  прийняли рішення щодо затвердження звітів про результати виїзної перевірки регіональної комісії в дані господарства.

Попередньо, уповноважені представники комісії здійснили виїзд у господарства для підтвердження факту будівництва та введення в експлуатацію вищезазначених об’єктів.

Відповідні документи суб’єкти господарювання в установленому порядку направили комісії Міністерства аграрної політики та продовольства України  для розгляду та затвердження їм суми компенсації витрат, пов’язаних із ззавершенням будівництва холодильників з регульованим газовим середовищем для зберігання плодів.

За матеріалами ЧОДА.

null
 
 
null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews