На Прикарпатті чоловік сокирою прорубав двері до амбулаторії

У Тисменицькому районі 49-річний чоловік прорубав двері до амбулаторії, аби вкрасти алкоголь.

16.12.2018 15:48   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Експрес online

Інцидент стався у селі Павлівка, пише - Експрес online. Пошкоджені металопластикові двері помітила одна з працівниць медзакладу, яка і викликала поліцію.

Як з’ясувалося згодом, 49-річний чоловік вирішив вкрасти декілька пляшок вина, яке зберігалося тут (його медики видають тим, хто здає кров). Напередодні чоловік і сам був донором. За крадіжку йому загрожує до шести років тюрми.

Тим часом на Рожнятівщині 35-річний місцевий мешканець кинув сокирою в поліцейських. Мешканець Перегінська лякав нею сусідку, яка і викликала правоохоронців.

«Цей чоловік на момент приїзду поліцейських був повернений до них спиною, але раптом різко повернувся і кинув сокирою, — розповідає подробиці інциденту Володимир Витвицький, начальник слідчого відділення Рожнятівського відділу поліції. — Сокира влучила у службове авто та пошкодила бокове скло. Далі чоловік схопив металевий прут і накинувся на інспекторку. Від удару в голову жінка прикрилася рукою».

Агресивно налаштований чоловік тим часом спробував вихопити в неї табельну зброю. Тож напарникові довелося застосувати зброю та зробити кілька попереджувальних пострілів вгору.

Лише після четвертого вистрілу порушник заметушився. Правоохоронці затримали його. Наразі чоловікові інкримінують дві статті ККУ — викрадення чи привласнення вогнепальної зброї та зазіхання на життя працівника правоохоронного органу. Якщо вину чоловіка буде доведено, йому загрожує тривале ув'язнення: за першою статтею — від трьох до семи років, за другою — від дев’яти до п’ятнадцяти.

Наразі тривають слідчі дії. Правоохоронці перевіряють, чи не перебуває чоловік на обліку у психіатра.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Експрес online