У Сарненському музеї - нова експозиція «RETRO САРНИ»

16.12.2018 20:50   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

Експозиція складається з експонатів першої половини ХХ століття, які належали місцевим жителям, або пов’язані з історією міста, інформує сайт Сарненської міської ради.

Кожному ж цікаво знати, яким було місто раніше? Унікальну можливість одночасно перебувати у двох часових вимірах забезпечують старовинні будівлі, вулиці та цілі квартали. Але, на жаль, в  Сарнах майже не збереглося старих будинків. А та скупа хронологія історичних подій не дає навіть уявної картини минулого життя сарненчан. Але історія - це не тільки архітектурні будівлі, вулиці, але й люди, котрі творили історію нашого міста.

Сарненщина дала життя багатьом відомим, не лише в Україні, а в цілому світі, людям. Жива історія міста, яка відображається у житті його мешканців. Доля цих людей подекуди неймовірна та трагічна,переплітається на сторінках військових подій, діянь окупаційних влад, але так чи інакше повертає нас в ті роки, створюючи історію нашого міста.

У відкритті виставки взяла міський голова Світлана Усик, заступник голови райдержадміністрації Наталія Параниця, учнівська молодь, громадськість міста.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews